Over

Zowel voor, tijdens als na mijn studies interieurvormgeving bleef het steeds kriebelen om iets te doen met Interieur. Al van kinds af aan had ik de interieurkriebel te pakken, gezelligheid & huiselijkheid vind ik dan ook 2 zeer belangrijke aspecten van een ruimte. En zo kwam STUDIO LUUP tot stand.

 

STUDIO LUUP is een interieurontwerp  & advies studio die zich focust op speelse interieurs waar zowel jong als een beetje ouder zich helemaal thuis kan voelen, spelen, leven ...

 

Kindjes moeten zo veel mogelijk kind kunnen zijn en hiervoor een uitnodigende ruimte hebben. Dat kan binnen zijn maar ook buiten, op school, in de crèche, op restaurant of in de winkel. Een plek waar een kind mag en kan spelen. Uitnodigend met ruimte voor eigen interpretatie & fantasie.

 

Ik ontwerp interieurs voor kindjes (kinderkamer, speelhoek, crèche, bibliotheek, kinderwinkel,...) maar ook voor volwassenen die graag nog wat speels zijn teken ik graag een interieur uit. Wil je graag een toffe buitenruimte, speelhuis, blote voeten pad, ... ook dat kan!

 

Laat het mij weten!